slogan-inner
blueline

Кариера

Креативноста и иновативноста се пат кој нè спојува со Македонија и светот.
Бидете и Вие дел од нашата успешна иднина.
Искористете ја Вашата умешност и креативност и станете дел од тимот на Асидус.

Погледнете го нашиот конкурс за работни места и изберете работа според Вашите познавања и способности. Откријте зошто членовите на тимот на Асидус се задоволни, мотивирани и секогаш подготвени за нови предизвици.

Градењето на Вашата кариера нека започне во Асидус.

пријави се