slogan-inner
blueline

Asidus WebWizard

Asidus WebWizard е револуционерна алатка за изработка и одржување на Flash веб сајтови. Asidus WebWizard Ви овозможува изработка и измени на самиот сајт од секаде и во секое време. Нашиот тим успеа да изработи најмоќна и во исто време апликација со најдобар кориснички интерфејс досега.

Сега секој може сам да го креира и одржува својот веб сајт.

Не е потребно да имате предзнаење за програмирање и HTML. Сè што Ви е потребно е Вашата добра волја, желба и креативност.

Проверете зошто Asidus WebWizard е лидер во светот во својата област.

Карактеристики

  • Измени на Вашиот веб сајт од секаде и во секое време додека сте на интернет
  • SEO (оптимизација за интернет пребарувачите)
  • Најдобар кориснички интерфејс досега
  • Моќни компоненти со едитори за подесување на параметри
  • Вградени ефекти за сенка и рефлексија
  • Функционалности: "Drag & Drop", Промена на димензии, Поместување
  • Нема потреба од предзнаења за програмирање и HTML
  • Сигурен - Вашето име и лозинка се зачувани на сервер на интернет
повеќе