slogan-inner
blueline

Asidus WebStore

Asidus WebStore e моќна веб апликација за интернет продавница со отворен код. Со Asidus WebStore ќе го пренесете Вашиот бизнис на интернет за многу кратко време. Asidus WebStore содржи и моќен CMS (администраторски дел за промена на содржини).
Како креативна и иновативна компанија која се грижи за потребите на своите клиенти, следејќи ги најновите светски текови, Асидус Ви нуди одлична можност да добиете своја интернет продавница.

Секогаш бидете на чекор пред другите, продавајте он-лајн едноставно и брзо во Македонија и светот, единствено со Асидус.

Сега секој може да има интернет продавница.

Карактеристики

  • CMS (Администраторски дел за промена на содржини)
  • SEO (Оптимизиран за веб пребарувачи)
  • Електронски весник
  • Повеќе јазици
  • Лесно променлив изглед
  • Предефинирани дизајни
повеќе